Гранд Рояле Апартаментен Комплекс и СПА Банско

За привържениците на забавни приключения и множество положителни емоции хотели в Банско са на разположение през по-голямата част от годината.

Гранд Рояле Апартаментен Комплекс и Спа Банско е удивително място за настаняване. Комплекса се намира измежду много други модерни сгради, пресъздаващи духа на възрожденска архитектура, традиции и бит. Всичко това е автентично обгърнато от естествения воал на курорта и безкрайността на природни красоти.

Базирайки се на многогодишната слава на курорта, днес в хотели в Банско се впускат в надпревара, за да предложат на своите гости все по-атрактивни и впечатляващи възможности за брилянтна почивка.

Сред фаворитите на планински курорт се нарежда Гранд Рояле Апартаментен Комплекс и Спа  Банско. Той се намира на малко разстояние от самия кабинков лифт, което прави престоя още по-комфортен. Хотелът разполага с голям капацитет от места за настаняване сред модерни и луксозни апартаменти и студия, предоставящи по една и две спални, кухненски боксове и най-съвременно оборудване и техники. Към всяко от местата за настаняване Гранд Рояле Апартаментен Комплекс и Спа  Банско е подготвил за посетителите си 4-звездни удобства, сред, които локална отоплителна система, лични сейфове, телевизор, телефон, кабелен ефир, интернет, мини бар и много други.

Гранд Рояле Апартаментен Комплекс и Спа Банско изненадва с едновременно уютна, топла и романтична обстановка, придружена от модерни мебели. В ресторанта на хотела посетителите могат да опитат от европейски и български специалитети, а в лоби бара, се предлагат коктейли и напитки за всички вкусове и предпочитания.

За привържениците на глезотии и повече лукс, 4 зали за масаж са на разположение, наред с всякакви аромо процедури, финландска сауна, джакузи и фитнес.

За фирмени събирания и мероприятия от всякакво естество Гранд Рояле Апартаментен Комплекс и Спа  Банско предоставя конферентна зала с капацитет от 120 места и най-съвременни техники за видео представяне и озвучаване на презентации.

Към Гранд Рояле Апартаментен Комплекс и Спа Банско има още басейн с бар, а сред услугите на хотела могат да се ползват всякакви основни и допълнителни пакети, според индивидуалните предпочитания и нужди на посетителите.